Pages

zondag 24 maart 2019

Dermasence

Heey! Ik kreeg 3 producten opgestuurd van het merk Dermasence. Met deze producten ga je intensief verzorgd het voorjaar in! Ik kreeg de Face Peeling, Cream Soft en Cream Rich opgestuurd. Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder!
De producten hebben kleurencodes, daarmee laten ze zien voor welke huidtype het product geschikt is. Ook hebben de producten symbolen, daarmee laten ze zien wat voor product het is. Als laatst hebben de producten ook symbolen voor het lipide niveau. Hieronder heb ik een overzicht wat het allemaal betekent:

     = Normale huid (Heeft een gebalanceerde lipiden- en vochtbalans)
     = Droge huid (Is gevoelig voor irritatie, gevoelig voor omgevingsinvloeden en vatbaar voor ingrediënten en/ of allergieën) 
     = Vettige huid/ huid met acne (Is glanzend met grove poriën en ontwikkeld vaak mee-eters en puistjes)
     = Anti-aging voor de oudere huid (Huid die zijn eerste fijne lijntjes heeft ontwikkeld en verliest zijn elasticiteit. Neemt dankbaar speciale actieve ingrediënten op. Beschermd tegen UV straling.)

 💧 = Reiniging
🌞= Dagelijkse verzorging met UV bescherming
🌙= Nacht verzorging
🔘= Dagelijkse verzorging (Deze producten kunnen dagelijks in de ochtend en avond gebruikt worden)
➕= Speciale verzorging (Wordt vaak gebruikt naast therapiebehandelingen voor een probleemhuid.)
 𝐌= Gezichtsmasker
👀= Oog verzorging


0 Zwart vierkantje (Producten zonder olie)
1 Zwart vierkantje met links onder wit klein vierkantje (Producten met een laag vetgehalte. Voor een vette of gecombineerde huid)
2 Half zwart en half wit vierkantje (Producten met een gemiddeld vetgehalte. Gebruik voor een dagelijkse verzorging voor de normale huid. Kan ook gebruikt worden als nachtverzorging voor de vette huid.)
3 Wit vierkantje met links boven klein zwart vierkantje (Producten met een hogere vetgehalte. Voor een droge huid of als nacht verzorging voor de normale huid)
4 Wit vierkantje (Producten met een hoog vetgehalte. Voor de extra droge huid.)

Dermasence Face Peeling

Dermasence Face Peeling €16,90

Informatie:

Bevat gladde, biologisch afbreekbare bolletjes die dode huidcellen uitermate zacht verwijderen. Mee-eters (comedonen) worden zacht verwijderd, de huid ziet er frisser uit. Panthenol, avocado-olie en vitamine E bieden aanvullende verzorging. Het is huidvriendelijk geparfumeerd en het is Dermatologisch getest.

Gebruik:

Breng de peeling aan op licht vochtige huid. Kruislings inmasseren zorgt voor lichte schilfering. Daarna met water afspoelen. Niet gebruiken bij ontstoken acne.

Ingrediënten:

Mijn mening:

Ik vind het fijn dat deze peeling niet hele grove scrubdeeltjes heeft. Mijn huid reageert daar namelijk meestal niet zo goed op, het gaat dan irriteren en mijn huid doet dan pijn. Door het zachtjes in te masseren verwijdert het alle dode huidcellen en mijn huid is na gebruik heel zacht. Ik vind dit een hele fijne peeling!

Dermasence Cream Soft

Dermasence Cream Soft €16,60

Informatie:

De lichte gelcrème is speciaal geschikt voor vochtinbrengende verzorging bij vette, naar onzuiverheden neigende huid en gemengde huid. Avocado-olie, panthenol en vitamine E kalmeren en verzorgen de huid. Het huidbeeld wordt verfijnd en trekkerigheid vermindert. De niet-comedogene formule trekt snel in en voorkomt glimmen. Huidvriendelijk geparfumeerd en Dermatologisch getest.

Gebruik:

Breng de Cream Soft tweemaal daags aan op de gereinigde huid.

Ingrediënten:

Mijn mening:

Ik heb deze crème als dagverzorging gebruikt. Iedere ochtend heb ik deze crème op een gereinigde huid opgebracht. Het is belangrijk dat je je huid eerst reinigt. Zo kan de crème zich goed opnemen in de huid. Ik heb een gemengde huid en ik heb ook vaak last van onzuiverheden. Daar is deze crème heel geschikt voor! De crème heeft een lichte substantie en is daardoor ook makkelijk uit te smeren. Je hebt ook niet zo heel veel product nodig voor je hele gezicht. Daardoor is het product ook nog een zuinig! Ik vind het heel fijn dat de crème snel intrekt. Mijn huid voelt na gebruik heel verzorgd en zacht aan.

Dermasence Cream Rich

Dermasence Cream Rich €19,30

Informatie:

De hydraterende crème verzorgt de droge en gevoelige huid met een vitaminecomplex en natuurlijke lipiden. Vitamine E en hyaluronzuur bevorderen de vochtigheidsgraad en elasticiteit van de huid. Geschikt als dagcrème voor vochtarme, gevoelige huid en als nachtcrème voor de gemengde huid. Huidvriendelijk geparfumeerd en Dermatologisch getest.

Gebruik:

Na het reinigen op de huid opbrengen en licht inmasseren.

Ingrediënten:

Mijn mening:

Deze crème kan als dagverzorging voor de normale huid gebruikt worden, maar ook als nachtverzorging voor de vette huid. Omdat ik een gecombineerde huid heb, heb ik deze crème gebruikt als nachtverzorging. Ook heb ik de Cream Rich aangebracht op de gereinigde huid. Zo kan de crème in de nacht lekker intrekken en zijn werking doen. De Cream Rich is iets dikker in substantie als de Cream Soft, maar is ook goed uit te smeren en trekt ook snel in. Dit vind ik vooral voor de nacht ook fijn zodat je niet blijft plakken aan je kussen tijdens het slapen. Na het slapen voelt mijn huid ontzettend zacht en verzorgend aan.


Als eerst vind ik het heel fijn dat er bij elk product een gebruiksaanwijzing zit. Hierop staat precies hoe je het product gebruikt, informatie over het product en ook alle informatie over de kleuren codes enz. Ik vind het altijd ook fijn als producten lekker ruiken. Helaas worden de producten dan wel geparfumeerd. Bij deze producten vind ik het heel fijn dat de producten huidvriendelijke geparfumeerd worden, hierdoor beschadigd het de huid niet en ruiken ze alsnog heel lekker!

Alle 3 de producten maken mijn huid heel zacht en verzorgen de huid ook heel goed. Ze zijn ook nog een zuinig in gebruik. Ik vind dit hele fijne producten!

Liefs!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten