Altruist Dermatologist Sunscreens

vrijdag, juni 16, 2017

Heey! Deze weken heeft de zon zich best veel laten zien en dat is de reden dat je je goed moet insmeren om niet te verbranden! Ik kreeg van Altruist twee zonnebrandcrème's opgestuurd, die ik graag aan jullie wil laten zien!

Als eerst wat informatie over Altruist Dermatologist Sunscreen:

Altruist Dermatologist Sunscreen maakt de allerbeste bescherming tegen UV-schade eindelijk betaalbaar. Dit superieure sunscreen is ontwikkeld door twee bevlogen experts met de missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. De opbrengsten worden met liefde ingezet voor kwetsbare kinderen in Afrika die lijden aan albinisme.

Altruist werkt samen met de goede doelen organisatie Stichting Afrikaanse Albino's -www.afrikaansealbinos.nl - dat kinderen met albinisme in Afrika een beter leven biedt. Deze kinderen hebben door hun lichte huid veel te lijden van de felle Afrikaanse zon en hebben een zeer hoog risico op het ontwikkelen van huidkanker op jonge leeftijd. Zo vertoont 100% van de kinderen met albinisme in Tanzania bijvoorbeeld al tekenen van zongerelateerde huidschade voor ze 10 jaar oud zijn. Altruist geeft voor elke verkochte flacon in Nederland gratis een flacon zonnebrandcrème aan een albinokind in Afrika. Hiermee worden duizenden kinderen mey albinisme in Afrika geholpen om hun zongevoelige huid te beschermen.

Redenen om voor Altruist te kiezen:

Altruist Dermatologist Sunscreen is de beste zonbescherming van de hoogste kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

-Altruist SPF30 en Altruist SPF50 zijn aanbevolen door dermatologen
-Altruist maakt gebruik van de meest geavanceerde filters die momenteel beschikbaar zijn. Gemicroniseerde titanium dioxide biedt UVA bescherming die verder gaat dan de EU standaard
-Tinosorb A2B, het meest gevanceerde zonbeschermingsingrediënt van dit moment, biedt meer bescherming dan het gebruikelijke UV spectrum
-De formule is zeer fotostabiel, wat betekent dat de UV filters niet snel afbreken in de zon
-De producten zijn ontwikkeld voor een gevoelige huid, zijn parfum-en parabenenvrij, hypoallergeen en niet-comedogeen
-De crème trekt snel in en is dankzij de niet plakkerige formule prettig in gebruik
-De crème is water resistent en biedt onmiddellijke bescherming

Altruist Dermatologist Sunscreen SPF30
 Altruist Dermatologist Sunscreen  SPF30 200 ml: €7,99 te koop bij DA

Altruist Dermatologist Sunscreen SPF50
Altruist Dermatologist Sunscreen SPF50 100 ml: €6,99 te koop bij DA

Als eerst is het doel al geweldig van het maken van de zonnebrandcrèmes. Wanneer er dus een flacon in Nederland verkocht wordt, krijgt een kind in Afrika met albinisme een gratis flacon! Echt heel goed van Altruist.

De zonnebrandcrèmes doen wat ze beloven te doen! Ze brengen heel gemakkelijk aan en zijn makkelijk te verdelen op de huid. Ook zoals beloofd, plakt de zonnebrand helemaal niet! Ook krijg je er niet zo'n hele glimmende huid van. Ik vind het nooit heel fijn als zonnebrandcrème's heel erg glimmen, omdat het er dan uitziet alsof je heel erg zweet. Ik verbrand ook helemaal niet, wanneer ik de zonnebrandcrèmes heb aangebracht! De zonnebrandcrème met SPF30 moet je natuurlijk iets vaker aanbrengen dan de zonnebrandcrème met SPF50, omdat het een lagere factor is.

Ik vind de zonnebrandcrème's geweldig en ik raad ze daarom zeker aan!

Liefs!


You Might Also Like

0 reacties