Kneipp Beautiful Shape verstevigende bodylotion

zaterdag, april 08, 2017

Heey! Kneipp heeft drie nieuwe producten uitgebracht in de lijn Beautiful Shape. Een bodyscrub, een huidolie en een bodylotion. Ik mag voor jullie de Beautiful Shape bodylotion testen!

Voor wie is Kneipp Beautiful Shape?

Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion zijn voor iedereen die een mooie stevige huid wil krijgen op de bekende probleemgebieden zoals de billen, benen, buik of bovenarmen. Ook ideaal voor vrouwen die zijn afgevallen of zwanger zijn geweest of die last hebben van cellulite. De producten zijn geschikt voor voor alle huidtypen en ook voor de droge of gevoelige huid. Ze maken de huid namelijk niet alleen steviger, maar ook lekker zacht en soepel.
Achterkant:

De verstevigende Kneipp bodylotion Beautiful Shape bevat de huidverzachtende, intens voedende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van sandelvrucht voor een verbeterde huidelasticiteit. Deze verstevigende bodylotion, die rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren hydrateert en helpt de huid gladder te maken.

Gebruik:

Breng de lotion aan op de probleemgebieden en masseer met zachtdraaiende bewegingen. Begin altijd bij de benen en ga dan in de richting van de billen en de buik.

Kneipp Beautiful Shape verstevigende Bodylotion 200 ml: €9,99 o.a te bestellen op drogisterij.net

Als eerst wat een heerlijke frisse geur! De bodylotion is heel makkelijk in gebruik, smeert goed uit en blijft lekker ruiken! De geur blijft bij mij ongeveer 1-2 uur zitten, geweldig! De bodylotion maakt mijn huid ontzettend zacht en verzorgt het ook heel goed. Het is geen dikke substantie, maar ook geen dunne substantie. Het is ook heel fijn dat de bodylotion snel opdroogt, zodat je niet heel lang hoeft te wachten om je kleding weer aan te doen.

Ik vind dit echt een geweldige bodylotion. Ik zal hem zeker vaak gaan gebruiken! De geur alleen al is geweldig.

Liefs!

You Might Also Like

0 reacties