Essence Birthday Bash

woensdag, mei 17, 2017

Heey! Deze week weer een extra artikel! Ik heb vandaag een hele leuke mededeling voor jullie, dus lees snel verder!

Essence viert haar verjaardag! Beautymerk Essence viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn met een supergave sterrencast! De Duitste social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen gaan knallen op het Essence hoofdpodium samen met een aantal internationale mystery guests. Voor de beste partyvibes 'ever' op 15 juli 2017.

In 2002 bracht Christina Oster-Daum beautymerk Essence tot leven met oneindig veel liefde, energie en passie. Sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld en van alle leeftijden gewonnen met innovatieve en hoogkwalitatieve producten voor betaalbare prijzen. Dit jaar viert het merk het hele jaar door #15pinkyears en geeft Essence op 15 juli een spetterend feest met supercoole muziekacts in de Tempodrom in Berlijn. Lukas Rieger zingt zijn Essence Birthday Song ''Side by Side''. Felix Jaehn zal zijn nummer 1 hits draaien en met zijn opzwepende beats iedereen aan het dansen krijgen. Essence fans en muziek liefhebbers kunnen zich verheugen op een aantal internationale acts op de #Essencebirthdaybash. Behalve genieten van optredens kunnen partygangers bijvoorbeeld ook hun eigen lipgloss creëren in de Essence Maker shop. Er zijn zoveel verrassingen en superleuke activiteiten! De fans kunnen zeker zijn van een flinke dosis fun en excitement!

Zo'n 1600 fans hebben de kans om dit megafeest met Essence te vieren. En, de fanbase kan zèlf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket! Uit alle inzendingen zal Essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken - de gelukkige winnaar wint vanzelfsprekend een VIP-ticket voor zichzelf en mag iemand meenemen om het feest mee te vieren!

Alle info over de Essence Birthday Bash kun je vinden in de gratis Essence app, die een nieuwe look & feel heeft gekregen. Gebruikers kunnen in één oogopslag alle Essence social media accounts zien en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Je vindt er ook leuke items voor bij verschillende trend editions en exclusieve content over 15 jaar Essence! Een barcode scanner en storefinder maken het nog gemakkelijker om je favoriete product te vinden. Verkrijgbaar voor Android en iOS.

De voorverkoop van de tickets start op 15 mei 2017 via Ticketmaster en Eventim. De consumentenadviesprijs is €15 per ticket plus de gebruikelijke kosten.

Liefs!

You Might Also Like

0 reacties